Rescue Beauty Lounge hos Nailmail.se

En ny måned, en ny lak hos Nailmail.se 😀 Og denne her gang er det Rescue Beauty Lounge’s lakke man kan vælge i mellem. Som altid er der 3 forskellige pakker der kan vælges imellem. Classy, Vampy og Edgy og man kan også kombinere sin egen pakke ved at vælge mellem alle lakke fra RBL. Hvis du allerede er oprettet derinde skal du en tur ind og lige angive din adresse igen. Og så kan du ellers vælge som du plejer 🙂 Hvis du er ny derimod skal du oprette dig som ny bruger og der kan du så angive mit navn, Maria Jakobsen, eller kunde nr. 147 i feltet der hedder “Rabattkod eller värvare” og så får du 10% rabat på din første bestilling. Så her har du chancen for at bestille den enestående farve som bloggeren Scrangie har lavet i samarbejde med RBL. Jeg ved i hvert fald hvad der venter i posten i næste måned 😀 Du har frem til den 15 november at bestemme dig så der er et stykke tid at overveje i endnu 🙂 Obs. billedet af Catherine og Catherine H er ens, det rigtige Catherine H billede er her

Only for the scandinavians 🙂

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.