OPI – DS Exclusive

Det er lige før jeg skal advare i titlen om hvor meget vildt flot den her er, den springer virkelig i øjnene 😛 Kan bare sidde og stirre på den i flere timer hvis jeg fik lov.. ahh er måske lidt overdrevet. Men altså i kan vel godt se hva jeg mener ik? ;D  Den er nok en 2 lags hvis jeg skal bestemme, men 1 enkelt tykt lag kan nok også gøre det.

Jeg har tænkt på om i kunne tænke jer at se lidt nærmere på hvordan jeg bor? Jeg er jo flyttet for et par mdr. siden efterhånden og det er kommet til at se helt pænt ud hvis jeg selv må sige det 😛 Så hvis det har nogen interesse så har jeg jo lidt mere tid til at få taget nogen billeder af lejligheden 🙂 Det er måske også for at få lidt mere varieret herinde så det hele ik kun handler om negle 😛

I cant stop starring at this color, its so pretty 😀 This is a 2 coater in my world, but 1 thick coat will do the job as well. On another note, I was thinking about doing some posts about my apartment. I moved a couple of months ago and we are getting more and more settled in, so I think its nice enough now to be showed to other people 😛 So what do you think?

34 comments

  1. wauw, den er virkelig fllot ! 😀
    jeg har ikke noen mening om dit hjem, det er sikkert fint. Til gengæld kunne jeg godt tænke mig at se, hvordan du opbevarer dine lakker?

  2. Exclusice er min yndlings pink holo! Den dækker vildt godt og er så varm i farven, hvor mange holoer er lidt kolde 🙂 Vil også gerne se billeder af dit hjem! 😉

    1. Jeg ved man kan få dem i Magasin, men der er de ret dyre, så ellers er mit bedste bud på ebay og husk det skal være den engelske så du slipper for tolden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.