OPI – DS Original

Den sidste smuksak! Desværre! Men det er nu også min favorit og derfor jeg har gemt den til sidst 🙂 Jeg er faktisk lidt ked af at det er den sidste af DS lakkene jeg kan vise frem, men mon ikke jeg får udvidet den samling på et tidspunkt. Den skal nok sniges op på 2½-3 lag før det dækker fuldstændigt, men så er den også bare gennemført flot og meget imponerende i den holografiske effekt 🙂

Idag modtog jeg min præmie i dag som jeg vandt ovre hos Kath, dog er snemanden allerede afgået ved døden… dog ikke slemmere end at der nok bare skal et andet batteri i 😛 Og så glæder jeg mig til at få prøvet lakken og ikke mindst lipglossen der også var i pakken 😀 Håber i alle er ved at være klar til at gå ind i julemåneden.. det ser i hvert fald sådan ud når man kigger rundt omkring i blogland. Udover den lille snemand har jeg kun et par nisser stående i vindueskarmen.. en salt og peber. Og de har stået der siden vi flyttede ind, så det tæller vist ikke rigtigt 😛

The last of the OPI DS colors… I would so wish I had them all! Only downside about this colour is that needs at least 2½-3 coats. But hey that gives me a good reason for buying a new one sooner than the 1 coaters I have 😛 The tiny snowman blinking is from a giveaway I won over at Kath’s and it also contained Isadora’s Spraycan Blue! I cant wait to try this 🙂

5 comments

  1. Fantastisk lak! Har den selv på vej. Holo lakker er bare fantastiske generelt 🙂 Skønt at pakken kom over, men øv med snemanden. Jeg erfarede at der evt kan være en løs forbindelse nede ved batterierne så det kan måske være derfor. Men fin ser den ud 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.