Inglot – 309

Så fik jeg endelig lidt lak på labberne igen. Har ikke haft noget på i en lille uges tid faktisk, andet end lidt prøver hist og pist. Så i lørdags røg det hele inden jeg tog ud og lavede konfekt. Så her er der altså et stk. inglot lak på neglene. Selve konsistensen er meget nem at arbejde med, omend der nemt kan laves lidt streger i, det tror jeg også godt i kan se 🙂 Og det er en klar 3 lags… desværre vil jeg næsten sige 🙁 Udover det synes jeg farven er kanon flot og super ærgeligt de ikke giver navne til deres lakke.  Hvis jeg skulle navngive denne her må det vist blive noget i retningen af Azure Blue Ocean fordi den minder mig om de flotte have man ser på postkortene 🙂

Yay finally got some polish on the nails again 😛 Haven’t had that for a while! 😉 Well this are the first of the Inglot’s I bought a few weeks ago and must say its a delight to put it on, it does make a few streaks but I think its alright when this is still kinda metallic. Other than this I don’t have anything negative to say… other than maybe give the polish a name please! I think that a polish name is like half of the bottles image.. am I right? And if I were to give this a name, it would have to be something like Azure Blue Ocean, because it reminds me of those oceans you always see on postcards 😛

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.