Stirr by Brix

Jeg var en af de mange der fik et gavekort til coolstuff.dk og jeg valgte så at smide lidt i selv oveni og fik så købt denne her smarte dims. Så i aften fik vi hevet de store gryder frem og produceret en omgang bearnaise sovs med dertil hørende bøffer, løg og kartofler. Det smagte rigtig godt 😉 Så først kan i lige se filmen og siden vil jeg kommentere på hvad jeg egentlig synes om den 🙂

Altså sovsen smagte som den skulle og der var ingen klumper i, så det er jo et produkt der i hvert fald ikke skuffer når det kommer til bearnaisen. Men som det kan ses på filmen får den lidt problemer når der kommer lidt modstand så ved lidt tungere produkter skal man nok ikke regne med det går super stærk. I følge producenten skal den kunne bruges til supper, sovse, creme og mange andre ting. Jeg tror også den vil være helt fin til at lave f.eks risengrød med i hvert fald i starten, lidt længere henne i processen bliver det nok langt sværere da modstanden bliver for stor. Men jeg tror helt klart jeg vil benytte den i fremtiden når jeg skal svinge en knorr bearnaise eller lign. sammen og måske også hvis jeg kaster mig ud i den risengrød 🙂

Den kan købes lige her hos Coolstuff.dk og den koster 249 kr. hvis det er at i har fået mod på selv springe ud i det 🙂

Prøv den smarte søge funktion hvor man bla. kan få forslag til f.eks. mor eller far eller børn! God jul 😉

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.