Idle big time

Hov jeg har vist været lidt fraværende og grunden dertil hedder World of Warcraft: Cataclysm.. Så jeg har faktisk siddet ved computeren 24/7 siden onsdag eftermiddag. Så der har hverken været tid til det ene eller det andet bogstavelig talt. Var faktisk ikke ude for en dør før i dag, hvor jeg var en tur i Fakta 😛 Og så har jeg været til konfekt aften hos en veninde. Så alt i alt en god uge 😉 Håber stærkt på at vende tilbage med noget negle relateret i næste uge 🙂

I have been MIA… Big time! I have been playing world of warcraft, all week! So tonight I went out to do some other stuff for a change. Yummi! 😀 I will be back with some more nail related stuff during the upcoming week 🙂

7 comments

  1. Jeg har også været totalt fraværende siden Onsdag – jeg tog faktisk fri fra arbejde torsdag og fredag for at game noget cata – man er vel dedikeret wow-gamer ^^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.