Blog anbefaling: Lindas sminkblogg

Det er ikke så tit jeg skriver om andre blogge, mest fordi der er så mange derude, der bare er så gode og ville anbefale dem alle sammen hvis jeg kunne, men det er svært at følge med. Men lige hende her kan jeg ikke længere holde for mig selv!

Lindas sminkblogg er skrevet af Linda Hallberg på 23 år. Hun bor i Linköping i Sverige. Hun arbejder som makeupartist for Make Up Store og så er blogger hun hos VeckoRevyn.com. I år vandt hun Årets Skønhedsblog i Bloggawards 2010 og det må man jo sige er forståeligt. Grunden til jeg faldt for hendes blog første gang jeg så den er jo rimelig indlysende for de fleste, ikke nok med hun er kanon dygtig til at lægge makeup, men hun er også bare virkelig smuk. Hun er en af de tøser man bare ikke kan lade være med at lægge mærke til 🙂 Jeg har fulgt med på hendes blog et halvt års tid nu og hun imponerer sgu hver gang stort set 🙂 Alle billeder er lånt fra hendes blog.

This is Linda from Lindas sminkblogg! She is just so stunningly beautiful and I just have to share this great beauty blogger with you all 🙂 She also does show nail polishes occationally 😛

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.