Idle

Ja grunden til stilheden de sidste par dage er jo så igen computer problemer(og også grunden til at jeg ikke har fået svaret på mails, det gør jeg i morgen! sorry). Endelig fik min kæreste den nye computer og jeg fik hans…. og så er lyden på bundkortet selvfølgelig gået i stykker.. Ja man kan jo sagtens bruge en computer uden lyd, men jeg har også haft travlt med at flytte andre ting på computeren, så til sidst har jeg nærmest bare opgivet og overgivet mig til sofaen. Men i dag var jeg så inde på Amager og hente et USB lydkort og nu funker det så. Det er godt nok Rådhuspladsen man kan se på billedet, men det er nu bare lige for at illustrere at jeg har været out and about 😛

MEN så lige for at muntre mig lidt op, så har jeg sgu været så heldig at vinde ENDNU en giveaway, jaja dårlig computer karma vendes til god giveaway karma 😉 Det er et af de fede USB smykker fra Kähler som søde Echos udlovede i sin giveaway 🙂

Håber i får en dejlig weekend, for mit vedkommende starter 4 dages vagter i morgen tidlig kl.6.30 så det er ikke meget tid jeg får med min nye computer øv 🙁 Og hermed også godnat fra mig.

My computer problems continues! My boyfriend finally got his new laptop and I got his old desktop computer and what happens? The on-board sound card stopped working, so today I drove to Copenhagen to get a new USB sound card 🙂 The picture is from Rådhuspladsen in Copenhagen and the big building on the left is Copenhagen City Hall. Nothing related to the post, but it was more to illustrate I actually went out today 😛 If you look closely on the picture or click it you can also see the big Christmas tree 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.