Inglot i Fields

I dag åbnede Inglot deres første butik i Skandinavien og den har jeg da besøgt 😀 Jeg var der omkring kl.11 og tror ikke de har haft alverdens kunder på det tidspunkt, der var nemlig meget tomt, på nær lige de 4 ansatte der var tilstede. Jeg skulle jo lige lure de forskellige farver af og efter en 2 minutters tid havde jeg fundet dem jeg ville have. De har alverdens farver som det også ses på billederne og også tidens farver som langt de fleste firmaer er kommet med i år, pastel og de grå/mauve. Og så har de selvfølgelig top, base og behandlings lakke, men dem har jeg sprunget pænt over i den her omgang da jeg har masser jeg lige skal have brugt først. Prisklassen er sådan midt imellem, de alm. lakke de har koster 89 kr og deres nye type lakke koster 119 kr. Det er stadig dyrt når man tænker på de koster omkring 35 kr. i Polen, men det er jo til at have at gøre med fremfor andre mærker, ingen nævnt ingen glemt 😉 Og så jeg krydser fingre for at jeg skal til Polen engang 😉

Og så var jeg Ann’s (en meget sød pige der arbejder derinde) første kunde i dag, så mig husker hun nok, ikke mindst fordi jeg stod og tog billeder af lakkene 😛 Og det beklager jeg i øvrigt at billederne af lakkene er lidt overeksponeret, men der var meget lyst inde i butikken og det hjælper ikke på mobilbilleder 🙁

Meget fin lille pose til mit indkøb og så får i lige mit kalenderlys med, som jeg har købt i dag i Magasin

Inglot giver desværre ikke deres lakke navne, men derimod tal.
Så fra venstre mod højre er det: 017, 019, 309, 708 og 644.
Klik endelig billedet stort så man kan se skæret bedre i de to første hvide 🙂

Jeg var også en tur i Magasin og snakkede med en meget sød svensk dame, der hjalp mig med at finde min mac foundation farve, så glæder mig til at få den prøvet 🙂

Har i dag modtaget den gave jeg vandt på Søs’ Blog i anledning af 1. advent 😀
Sikke heldet er med mig for tiden 😛

The first Inglot store in Scandinavia opened today and I couldnt resist to go and have little visit 🙂 So I bought a few things and I visited the mac counter, so now I know what my mac foundation color is! 😀 And I received yet another giveaway prize, yay my luck 😀

6 comments

 1. Ha! Jeg vidste du ville købe den blå…eller altså jeg var også inde og lure idag, og skulle jeg købe én lak så ville det blive den blå den med nr. 309, så jeg tænkte håber rijaH køber den farve – nu jeg ikke havde planer om at neglelaksshoppe idag 😀

  Og dejligt med den imødekommende service derinde 🙂

  1. Haha ved ik om det er godt eller skidt jeg er så forudsigelig 😛 Det lyserøde er i øvrigt en af de matte, det glemte jeg vist lige og skrive..

   Og ja det var rigtig skønt, dog hopper jeg ik med på den med at neglelakken skal være breathable.. nu har mine negle ikke fået luft i næsten 2 år.. så mon ikke de klarer sig ;D

 2. Jeg synes ikke du er forudsigelige, men bare at du har en fantastisk smag inden for neglelaksfarver 😀 Den blå sprang mig bare i øjnene med det samme derinde!

 3. WOW! 😮 Havde de bare været billigere – så havde jeg taget toget i Januar og gået lidt shop amok. Nu overvejer jeg istedet om jeg skal lokke kæresten med på en lille tur til Polen engang 🙂

  Nr. 644 er bare super skøn! Går ud fra at det er deres nye linie? Hvor meget er der i de forskellige lakker ml. mæssigt?

  Er overrasket over, du ikke faldt for nogen af deres flagelakker 😉 Tror ikke jeg ville kunne stå for dem.

 4. Din heldige banan med de konkurrencer! Det ser ud til at udvalget er ret stort, jeg glæder mig at høre hvor holdbare de er 🙂

 5. Syns det er så ærgeligt at Inglot er kommet til DK.. Køber det altid når jeg er i Polen og det har bare været mit “Polenmærke”, men nu er det jo bare allemandseje.. hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.