Pics #1

Ah nu løj jeg vist lidt i mandags, da jeg sagde at jeg kun havde de 3 juleting oppe, fordi inde i stuen er der faktisk en lille ting 😀 Eller faktisk 3.De to små engle nede i gelelyset og så den lille julemand på blomsten 😀 Så der er da ikke nogen der skal komme og sige vi ikke juler 😛 Så har jeg smidt lidt forskellige billeder på jeg har taget for nylig. I dag skal jeg en tur i Fields, faktisk for første gang, og besøge en ny butik der åbner derinde, nemlig makeup mærket Inglot. Så det glæder jeg mig rigtig meget til 😀 Er der nogen af jer der skal derind?

Random pictures from the last couple of weeks 🙂

5 comments

  1. Venter med at tage derud til på fredag. Så på en anden blog at de havde 20% rabat på alt d. 3-5 december 🙂

  2. Ihh – laver du en post om Inglot butikken? 😀 Glæder mig helt vildt til at høre om den! Og alle neglelakkerne.. *drømme* Dumme Jylland der ingen butik får 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.