Konadz!

Igår fik jeg min pakke fra Nelly indeholdende disse 2 lakke og 3 konadplader. Nu håber jeg dælme jeg er bedre til det end med de 2 andre plader jeg har.. Tror primært at grunden til jeg ikke rigtig kan få det til at fungere er at de plader der følger med standard kittet er røvkedeligt. Så nu fandt jeg nogen med lidt prikker og sådan på 😀 Og så er der kommet en ny feature i mit højtelskede Google Picasa program, nemlig picnik hvor man kan lave endnu flere ting ved sit billede. Så her er lidt forsmag på i morgen 😀 Og så har jeg brugt de sidste 3 timer på at prøve en masse lakke og få taget en masse billeder af de lakke jeg har haft liggende, men ikke har haft på endnu. Så kan roligt love der kommer en masse lakke på det næste stykke tid 🙂

Glædelig lille nytårsaften! Skal i aften tilbringe med tiden med kæresten, god mad og en masse film <3

Just got some new konad plates and 2 new essies! Hope I can make these work in stead of the others I have(the konad plates, not the essies :P). They are really boring and I think that might be the reason for not really having a big interest in konading. So maybe these will help 🙂 My favorite picture editing program, Google Picasa has added a new feature called picnik which allow you to do even more stuff to the picture, incl. this festive new years confetti’s! So a tiny preview of all the partying thats waiting tomorrow for you all 😀 And I just finished swatching a bunch of polishes, spent around 3 hours on it, so I can promise you a lot of polish incoming the next few weeks 🙂

Happy before-new years eve day 😛 Now I am gonna spend this evening with my boyfriend, some good food and a bunch of movies <3

14 comments

 1. Hej 😀

  Hvad er de der Konadplader??

  Og mega fede Essie lakke .. Essie er mit absolutte yndlings neglelaksmærke 😀

  Hilsen Denise 😀

  1. Jamen det er så du kan få et lille motiv på neglen. Det er nemmere end at tegne det i frihånd og kan pifte en plain farve op 🙂

     1. Skal man bruge de der special lakker, eller kan man også bruge normale lakker??

     2. der er lavet special lakker man kan bruge til det, men kender desværre ikke nok til det endnu så jeg kan sige om det ene er bedre end det andet. Indtil videre har jeg brugt alm. neglelak til det og det har virket helt fint. Så tror umiddelbart ikke at det er noget problem 😀

     3. Ok 😀 Det er fordi jeg overvejer at købe det, og så vil jeg måske også købe nogle special lakke, bare for at se om de er bedre 😀

  1. Åh ja, jeg håber også og kunne vise lidt når jeg lige har fået øvet mig lidt 😛 Så ska i skam nok blive bombarderet med billeder af det 😀

 2. Pingback: Konadz!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.