Spørgerundens svar

Så kommer der også lidt svar på spørgsmålene 🙂 Og tak for dem alle, så var det jo ikke helt så pinligt som jeg frygtede 😛

 1. Emma says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad dit yndlingsmærke i neglelak er? Og hvor mange penge du bruger om måneden på neglelak 😀

  Puha det er svært at vælge et yndlingsmærke, jeg har jo mange favoritter. Men jeg tror min helt ultimative hvis-jeg-ikke-måtte-få-flere-lakker-end-fra-andre-mærker-end-det-nogensinde må være China Glaze.
  Med hensyn til hvor mange penge jeg bruger så regnede jeg jo sammen i min 2010 lakkene indlæg at jeg havde brugt cirka 4800 på det sidste år. Så hvis jeg deler det ud på 12 mdr. er det jo rundt regnet 400 kr. om md. Men tvivler på jeg kommer til at bruge så mange penge på det i år da jeg gerne vil spare lidt penge sammen 🙂 Og allerede næsten en måned inde i 2011 har jeg slet ikke købt nogen, så det starter jo godt 🙂 Men nu må vi se om der er noget der frister (det gør der jo nok helt sikkert)

 2. Adam says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad din mousesens er?

  1,2

 3. Kathrin says:

  Så vil jeg gerne vide hvor du har købt dine lakker fra Hot Topic henne 😀

  De er købt via nailmail.se da Karin bestilte hjem fra hottopic.com 🙂

 4. Line says:

  -En top ti over dine negllakker

  -Gode råd til nye bloggere

  -Hvordan du kom i gang med bloggen, inspiration og sådan

  -Hvilke negllaktendenser du tror der kommer for foråret og sommeren.

  -Dine ydlingsnegllakbærer

  Uha en top 10 ligefrem, den er jo lidt svær. Mon du mener mærker eller selve lakken? Jeg vil gå ud fra du mener selve lakkene og jeg kan altså ikke bestemme mig for rækkefølgen så det bare mine 10 yndlingslakke 😉
  China Glaze – Adore
  Chanel – Steel
  Chanel – Nouvelle Vague
  Chanel – Paradoxal
  Chanel – Particulière
  Essie – Punchy Pink
  NfuOh – 065
  Zoya – Adina
  RBL – Scrangie
  Nubar – Treasure
  Hele OMG kollektionen fra China Glaze 😉

  Tre ting:
  1. Få gang i din blogroll
  2. Læg kommentarer der hvor du selv læser med 🙂 Jo mere synlig du selv er jo mere eksponere du din egen blog 🙂
  3. Hav en ide om hvad du vil skrive om, få en rød tråd

  Jeg har haft en blog on/off de sidste mange år, tror første gang var tilbage i 2002, kan ikke lige helt huske det. Men grunden til at jeg begyndte den her specielt om neglelak var at tilbage i 2009 så jeg en Youtube video med en af de store makeupguru’er derinde som viste noget nailart med Essie – Baby Cakes som basefarve. Og den farve blev jeg helt vild med! Så den vilde google jagt startede og lige pludselig fandt jeg et kæmpe blog univers KUN om neglelak og så ja jeg var hooked og hoppede selv med på vognen lidt efter. Og så fandt jeg jo langsomt ud af hvordan jeg skulle forme min blog og hvad præcis jeg ville skrive om og ikke mindst opdagede det herlige blogunivers vi har her i Danmark 🙂

  Inspirationen.. hmm ja den kommer jo nok derfra hvor alle andre finder den.. Man kigger rundt omkring på andres blogge, bliver fristet af en lak som man så kaster sine penge efter og ja så ruller lavinen 😉 Og hvis jeg føler mig lidt uinspireret så har jeg jo en masse lakke som jeg ikke har prøvet endnu og som jeg så kan vise frem her.

  Tendenser til her i foråret og til sommeren tyder jo på at blive gul, hvis man skal tro modemagasinerne og ikke mindst tror jeg også pastel farver bliver et hit igen 🙂

  Går ud fra du mener hvem der har den bedste negleblog efter min mening? 🙂 Men den er virkelig virkelig svær eftersom jeg har flere yndlings, hvor hver gør det på sin egen måde. Men jeg kan da nævne f.eks Kellie, AllYouDesire, Michèle og Scrangie de er i hvert fald nogen som tar nogen virkelig flotte billeder og har skønne blogs som jeg elsker at følge med på.

 5. Louise says:

  Det kan være det har været oppe og vende på bloggen før, men har du et godt tip eller to til gule negle? Har også lidt af en neglelaks fetisch, specielt rødtonede lakke, så jeg døjer meget med gule negle. Ville gerne holde neglelaks pause en gang imellem for at give mine negle lidt luft, men det bliver sjældent til noget fordi jeg synes mine negle ser så utiltalende ud. Tænkte det kunne være du havde nogle gode råd?

  Og så skal du da lige have tak for en fin blog, du lokker og inspirerer og hjælper på ingen måde på min fetisch 🙂
  mvh Louise

  Der står lidt i det her indlæg om det og som supplement tror jeg også det har noget at gøre med den neglelakfjerner jeg bruger. Det er i hvert fald den største forskel på hvad jeg gjorde dengang og nu. Jeg bruger en neglelakfjerner fra Essie der kan fåes lige her. Ikke nok med den dufter behageligt, så er der også lidt forskelligt guf for neglen. Der er i hvert fald stor forskel på den og så f.eks den gamle jeg brugte som var Matas de stribede neglelakfjerner. Den efterlader ofte neglen og neglebånd meget tørrer, men det gør den her ikke. Så den kan jeg kun anbefale 🙂

 6. Anna Lei says:

  Har lige købt min første holografiske neglelak fra gosh , men synes at den holder vidt dårligt..
  Er det normalt for holografiske neglelak eller tror du bare at det var den fra gosh?

  NfuOh har en basecoat man kan bruge til lige præcis holografiske negle, men om den virkelig hjælper det ved jeg ikke da jeg ikke har prøvet den. Den hedder NfuOh Aqua Base og kan fåes lige her. Og der er en anmeldelse af den her. Personligt har jeg ikke rigtig haft nogen problemer med holografiske lakke, ikke mindst fordi jeg ikke har en lak på særlig længe af gange. Men jeg bruger både base og top coat når jeg endelig skal have en lak på i lidt længere tid.

 7. Echos says:

  Hvis du nævner top 10 må du også gerne anmelde 10 værste. Her tænker jeg på holdbarhed og hvor godt farven kommer på 🙂 Det kunne være sjovt at se om det egentlig var et særligt mærke der gik igen eller om det er tilfældigt med kvaliteten.

  Ellers er jeg også spændt på at høre om dit budget 😀

  Jamen det er jo noget af det som jeg ikke aner noget om 😛 Jeg har jo sjældent lakken på ret længe af gangen så selve det med holdbarhed kan jeg slet ik svare på 🙁 Men jeg har da nogen lakke som absolut ikke er nemme at få på pænt. Den værste jeg har prøvet indtil videre er  Essie – Neo Whimsical, hvilket jeg også pænt udtrykker i indlægget 😀 Ellers så hader jeg faktisk så nogen lakke hvor man skal have 3-4 lag på før de dækker rigtig, altså dem hvor at de er helt vildt gennemsigtige og dem kan jeg ikke lige huske dem alle sammen af. Men ellers så har jeg ik rigtig nogen jeg lige kan komme i tanke om 🙁 Har i hvert fald ikke nogen hade mærker, skulle da lige være de “billige” som dem man kan købe i Føtex, ja okay pånær lige Gosh, de er helt okay. Ja og så hader jeg glitter lakke faktisk. Ikke bare fordi at de ska ha mange lag men også fordi man skal bruge så meget tid på at få dem af igen. Jeg ved godt der er måder det kan gøres hurtigere på men tror ikk jeg har den slags tålmodighed 😉

Håber jeg har besvaret jeres spørgsmål tilfredsstillende eller så beder i bare om en uddybning eller selvfølgelig bare fyr løs med spørgsmål 😉

3 comments

 1. I forbindelse med den om de gule negle, ville jeg bare gerne vide hvilken strengthener, du bruger, for mine negle knækker og flækker lige så snart de bliver bare tre millimeter længere end helt klippede… :s

  1. Jeg bruger ikke nogen speciel, jeg bruger kun en basecoat som er den jeg linker til i indlægget 🙂 http://rijah.dk/2010/09/naked-nails.html

   Men hvis du kan evt. prøve med en hardener fra Herome eller hvis du kan få fat i Calcium Shield fra Orly, den har jeg også brugt en overgang. Men lige nu har jeg rimelig stærke negle så nøjedes med basecoaten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.