Rimmel – 288 Baby Pink

Jeg har allerede benyttet mig en del af Matas online shop… (selvom jeg har en matas liggende cirka 200 meter fra mig) ehm… ja det er nogen lange nætter her på job ind imellem og de har jo også tilbud på GOSH derinde plus gratis levering når man har bestilt over 250 kr. Så er det altså bare et tilbud man ligeså godt kan tage 😛 Især når man ikke kan komme i matas de næste par dage pga. job ik?

Nå men de havde noget Rimmel tilbud for et par uger siden køb 3 og få den billigste… ehm gratis? Kan ik lige huske det.. Så der bestilte jeg deres Stay matte pudder og en cover stick og så fandt jeg den her lak derinde 🙂 Den er virkelig fin og sådan delikat og bare helt baby farve lækker. Den dækker vist bedst ved 3 lag, men 2 kan bestemt gøre det.

Just bought this a few weeks back 🙂 Such a pretty delicate pink, I love it 😀

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.