Dior Rock Coat

Så er der lidt nyt fra Dior! Ikke lige et mærke jeg har nogen neglelakke fra i forvejen, men har da længe ville prøve noget fra Dior. Så da jeg for et stykke tid siden opsnappede at de kom med en ny top coat, som skulle give en smoky effekt så vidste jeg at den skulle jeg da have! 🙂 Så glad var jeg da den stod pænt fremme i Dior standeren i min lokale Matas. Den koster 145 kr. så den er lidt billigere end deres normale lakke.

Beklager jeg ikke lige har lidt flere billeder med det, men har ikke haft tid til det 🙁 Men bare lige for at få et indtryk af hvad den gør. 🙂 Øverste billede er en ny farve fra e.l.f. jeg har brugt, nemlig Purple Dream og på det nederste er det Inglot – 307 (den lilla) og Essie – Coat Azure (den blå). Jeg går ud fra i kan gennemskue hvilke negle der har det på som topcoat 😉 Men synes det er en fed ide og jeg får helt sikkert brugt den her.

My first “polish” from Dior, I knew I had to get it when I read about it. It makes this cool smokie effect 😉

23 comments

    1. Skal nok forsøge at få lavet et nyt indlæg, så man kan se den lidt bedre.. nu har jeg 2 ugers ferie, så mon ik det kan nås 😀

  1. I’m really intrigued by this polish. I might have to get it, too. 😀 Thanks for demonstrating how it works!

  2. Pingback: Dior Rock Coat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.