GOSH – Metallic Blue, Purple & Green

Med de fleste metallics kan man nøjes med et enkelt lag for fin dækning og disse her er ingen undtagelse 🙂 1 lag på alle neglene og perfekt dækning. Jeg er i øvrigt rimelig sikker på at farverne er gamle i sortimentet, men lige nu står de i GOSH’s displays rundt omkring, så det var nok derfor jeg fik øjnene op for dem. Du skal dog passe lidt på hvis du beslutter at smide en topcoat ovenpå. Der har jeg erfaring med at når den kun har et enkelt lag på, så kan den lave lidt striber som gør at man kan se ens negl igennem. Så bare lige en headsup, inden du ødelægger en nylagt manicure! Og i øvrigt nogen virkelig skønne forårs farver 😀

Metallics tend to give a perfect coverage at 1 coat and these are no exception. Just be careful if you wanna put on a topcoat, then it can make some streaks where your nail is showing. So if you want to use topcoat, make sure you use 2 coats of the polish 🙂

11 comments

  1. I really like the blue one. I think the only thing I don’t like is the brush strokes. I know some metallic polishes can show nail ridges too.

  2. He Rijah. Jeg har modtaget neglelakkerne i dag – hold nu op de er skønne! Jeg takker endnu en gang 😀 Desuden var der også en neglelakfjerner med – skønt! Jeg laver et indlæg på min blog senere.

    Endnu en gang TAK, og tak for en skøn blog 🙂

  3. Uh nogle lækre farver… har aldrig rigtig kigget på Gosh for syntes deres farver var så almindelige… men må da vist æde mine ord igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.