Zebra Negle af Glitter Amalie

Jeg har været så heldig at få en gæsterblogger ombord i dag, nemlig søde Amalie fra GlitterAmalie.dk. Hun har lavet en fantastisk guide til zebra negle. Så jeg giver hermed ord og billeder videre til Amalie 🙂 Enjoy!

Du skal bruge: Basecoat, hvid neglelak, sort neglelak, neglelakfjerner, vatpinde, to tandstikker eller en lille tynd pensel, hvis du har sådan en (ellers gør en gammel eyeliner pensel det godt til formålet her)

1. Basecoat lægges over alle negle (Her er brugt base “French Manicure” fra Gosh)

2. Lad den tørre (ca. 2 min.)

3. Den hvide neglelak lægges over (Her er brugt en helt hvid fra Depend)

4. Lad den tørre (ca. 2 min.)

5. Fjern evt. overskydende neglelak (det du har ramt ved siden af) med en vatpind dyppet i neglelakfjerner

6. Zebra mønsteret laves ved at tegne striber med sort neglelak (denne er fra Gosh) og en tynd pensel eller en tandstik

Du kan evt. google et billede af en zebra (eller to). Er deres striber snorlige eller ens? Nej. Og heldigvis for det! 🙂 Der skal nemlig ikke særlig meget til, før zebra mønsteret på neglene bliver virkelig flot. Når man sidder tæt på og laver det (med sin kritiske stemme i baghovedet) så synes man nemt det ser sjusket ud. Men bare vent! Når du har lavet alle neglene og kigger på dem bagefter (stræk dem evt. ud foran dig) så har du det flotteste zebra negle-design. Det er totalt nemt og ser fantastisk ud.. Det er bare med kaste sig ud i det 🙂

Voila – det færdige resultat

Jeg håber virkelig, at I har nydt guiden og at I kan bruge den til noget 🙂
Kram Amalie

Guest blogger on board today, Amalie from GlitterAmalie.dk, doing a tutorial on zebra nails! Enjoy 😉

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.