Chanel Autumn/Winter Neglelakker

Faldt lige over de næste farver fra Chanel 😀 De ser jo ret spændende ud, måske ik lige noget jeg kan hidse mig synderligt op over, men mon ik de skal nå at få dem hypet helt vildt op? 😀 Udover det så ser ud til at den ene, Peridot, er en duochrome og det mener jeg bestemt ikke at Chanel har lavet før?

Hvad synes i? Noget der vækker jeres indre lak-o-holiker? 😛

Chanel Autumn/Winter NeglelakkerSource: SophyRobson.com

New colors from Chanel!! Peridot seems to be a duochrome?! Wow! Dont think I have seen that from Chanel before 😀 What do you think? Will these be the next hyped colors from Chanel? 🙂

11 comments

 1. Ih, de er vildt smukke! Jeg sukker stadig efter Black Pearl, som min svigerinde samt søster vifter så fint med. Men hey, hvad er en duochrome?? 🙂

  1. Duochrome er når en lak har 2 farver, alt efter hvilken vinkel man ser den fra 🙂 Nogle viser også flere farver, som så er multichromes. Fælles for chrome lakker er, at de er metallic at se på – håber det gav lidt mening 🙂

   Jeg er helt vild efter at se mere til Peridot – tror den vil være rigtig fed med sort stempel. Quartz ligner lidt Bacterium fra Illamasqua, bare mørkere, den skal der ærlig talt meget til for at jeg falder for 😛 Graphite ser skøn ud <3

 2. Jeg er ikke helt oppe og køre over dem, måske skal jeg se dem an noget tid. Graphite er den der ser mest spændende ud synes jeg, men jeg mener jeg har en lak der minder lidt om den, den er bare mørkere.

 3. Nope jeg bliver ikke totalt ophidset, selvom graphite og quartz er fine, ligner det noget man har set før fra Chanel. Jeg bryder mig ikke så meget om den mug-agtige nuance af peridot.

  Lol jeg er ikke bitter, selvom jeg måske lyder sådan 😀

 4. Synes den i midten ser virkelig flot ud. Farven i flasken er i hvert fald virkelig smuk.

  Den anden grålige minder meget om ELF’s metal madness 🙂

  Den sidste grønlige kan jeg godt nok ikke lide.

 5. Arh, det er ikke rigtig mig… Måske Quartz, men jeg er ikke sikker på, den er så mange penge værd. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.