Hot Makeup – California Coral

Så får i da lige en Hot Makeup neglelak, her hvor de sidste par timer er ved at løbe ud i uge 26. En meget begivenheds fyldt uge for mange folk på festivaler og ikke mindst pga. tordenvejr, knap så meget for mig. Det mest hæsblæsende har været noget arbejdsrelateret, men ikke engang det er spændende nok til at skrive om 😛 Så igår da jeg havde en fridag mellem 2 vagter fik jeg lige prøvet resten af Cult Nails lakkene og ikke mindst de 3 Hot Makeup lakke og et par andre. Bla. den a-england i så igår 🙂 Så nu har jeg da i det mindste fået styr på en masse at vise jer de kommende dage 😀 Jaaa!

Nå men tilbage til lakken… 😛 Det andet er vist ik så interessant! Den dækker som i kan se ret godt ved et enkelt lag. Men vil nu alligevel anbefale 2 lag. Og den virker sådan lidt mat i farven når den tørrer og er ikke ligeså glossy som alm. farver 🙂 Men super flot farve!

Another week has gone by super fast and I am 3 shifts from my summer vacation! Yay! Oh and the color has a good coverage at 1 coat, but I will recommend a minimum of 2 🙂

11 comments

  1. Rigtig flot farve, ja 🙂 Jeg fortryder næsten jeg holdte mig til de kolde farver da jeg lootede i Bilka!
    Glæder mig til at se de sidste Cult farver.. Jeg er så fristet, men har bare slet ikke råd før jeg kommer hjem fra ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.