Ny header :D

Jeg hørte jo stemningen for en ny header for et stykke tid siden og igår sad jeg og fiflede lidt med det.. Umiddelbart er jeg ikke helt tilfreds endnu, men så er der lidt imellem tiden. 😀 De små øjne der kigger på jer kommer der et indlæg om(forhåbentlig) senere i dag 🙂 Her om lidt skal jeg ned til lægen for at blive trykket lidt på maven. Jeg har jo været lidt små syg de seneste par uger og det har været med maven. Så nu håber jeg at lægen kan enten sige det er helt normalt og ellers så sende mig videre til nogen der er klogere 😉 Og så for at indlægget ikke skal være helt billedløst får i her en sød hundehvalp, dog ikke min egen, I wish, for nååååeh den er nuser ;D Min svigermors hund var dog ligeså nuttet da den var lille! 😛

I have put up a new header, not completely satisfied yet, so it might change again 😛 Puppy has nothing to do with the post 😛 Just hate posts with no pictures 😀

6 comments

  1. Pingback: Ny header :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.