Fireworks on the navy!

Som jeg skrev før så har jeg leget med lidt ovenpå.. Altså vi snakker virkelig ganske lidt 😛 Men jeg synes nu effekten er blevet meget fin 🙂 Men øv hvor ville jeg gerne ha et macro objektiv.. Kan efterhånden godt mærke hvor irriterende det er at tage billeder tæt på med det jeg har nu 🙁 Jeg kan ikke huske hvor jeg har inspirationen fra, ved bare jeg har set noget lignede et eller andet sted.

Lakken jeg har brugt til “fyrværkeriet” er fra China Glaze og hedder Cheers to You, den kan du se lige her. Det jeg har gjort var meget enkelt. Tog en meget tynd pensel som jeg så bare lavede nogen streger ud fra det ene hjørne. Resultatet kan i så se her 🙂 Det er også meget svært at fange et godt billede når lyser skinner igen i mønsteret… Så ja håber i kan se hva jeg har lavet eller forsøge at lave 😛

Før jeg startede prøvede jeg lige hvordan det så ud på et neglehjul.. Ja og der så det altså noget pænere ud end på neglene. Der er altså stor forskel på at have begge hænder fri og så male på noget der ligger som man nu synes er nemmest til at male på ens egen negle. Og lige så noget her er jeg helt ny i 😛 Det øverst prøvede jeg bare for at se hvordan det så ud. Men det var ikke nogen succes… Jeg synes faktisk lidt det ligner et hamp blad… mere end fyrværkeri 😛 Det er måske bare mig? 😀

Tried a simple pattern on top of e.l.f.’s Dark Navy. I used China Glaze – Cheers to you for it 🙂

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.