e.l.f. – Dark Navy

Jeg fik for et godt stykke tid siden tilsendt 2 lakke af søde Emilie som jo er e.l.f.’s danske branch Manager, så nu er det da vist på tide jeg får dem vist 😉 Den første som i kan se, er en meget mørke blå farve, de er altid lidt svære at fange på billede, men til gengæld så den dækker helt perfekt ved 1 lag. Det er også det som er på alle neglene. Det nederste billede viser farven bedst 🙂 Virkelig en skøn farve, det er helt sikkert! Den bliver god her til de lidt mørkere dage 🙂 Hvis du kigger forbi igen lidt senere i dag så kommer der et indlæg med den her og lidt pensel strøg ovenpå, ikke noget vildt, synes bare det så fint ud! 😛

I was sent this a while back, so thought it was about time to get it tried 😉 I will put up a post later today with some nail-art(well somekind of it :P) on it 😀

Disclosure: Product was sent to me for review by PR or manufacturer.

12 comments

      1. Kiggede lige og nr. 204 minder godt nok meget om den :O ved du om den stadig er i butikkerne? Tror dog umiddelbart godt det kunne ende med at jeg prøver ELFs udgave. Har i forvejen kig på nogle af deres lilla lakker.

  1. I was thinking about getting this one, but it’s just too dark as I can see now. I have a lot of nearly black polishes and they all look kind of the same on my short-ish nails. It’s still nice though.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.