Idle

Eller ikke helt eftersom jeg er på job og allerede har lavet to indlæg i dag 😛 men i hvert fald her på jobbet.. Der sker ikke alverdens 😉 Men det skal jeg jo ikke klage over 😀 I går efter jeg var færdig med at lege med lakker så tog jeg den her på(i skal nok få den at se her i weekenden). På langfingeren er det China Glaze – Atlantis, skulle lige se hvordan det så ud på og over den lagde jeg Seche Vite. Men men den gjorde så, som den tit gør, nemlig skrumpede lakken. Man kan se en del af det øverste af neglen 🙁 Ja i kan nok også fornemme det på de andre negle. Det er så synd for den er så god.

Som altid når det sker, så går jeg tilbage til den gode gamle Orly Sec’N dry (tryk på navnet for at se min anmeldelse af den). Den er virkelig ligeså god, hvis ikke bedre end Seche Vites.. eftersom jeg ikke har oplevet at den skrumper lakkerne. Eneste grund til jeg bruge Seches ind i mellem er faktisk fordi jeg gerne bare vil ha den brugt op 😛 Nå men jeg har fri om 45 mins. så må hellere lige få styr på det sidste 🙂

God weekend!

image

Seche Vite shrunk my mani! Darn it! Everytime this happens I go back to using Orly Sec’N dry again! Click the link to read my review of it 🙂 I will flash the polish during the weekend so stay tuned 😉

12 comments

 1. Min Seche Vite er blevet ret tyk i det, så jeg synes efterhånden den er besværlig at bruge den, har du oplevet det samme eller har jeg gjort noget forkert er Orly’s bedre? Jeg overvejer at købe en anden der er tyndere og nemmere at arbejde med.

  1. Tror ikke du har gjort noget forkert, min er også ret tyk i det, men bruger bare et pensel strøg til hele neglen så. Jeg orker ikke at købe produkter til at fortynde med, det synes jeg altså er i overkanten at skulle. Men Orlys den bliver ikke tyk i det og har samme god konsistens hele tiden 🙂 Så den kan jeg altså kun give rosende ord med på vejen 🙂

 2. Guapizimo:

  Du skal bare have fat i det der hedder Seche Restore, som er en fortynder beregnet til Seche Vite toplak 🙂

  PS. Prøv ikke med en almindelig fortynder, det hjælper ikke. Jeg smed en halv flaske seche vite ud af samme grund, fordi at jeg troede at det ville fortynde den 🙂

  1. Det er helt fint det kan bruges, jeg synes bare det er ærgeligt at de har lavet et produkt hvor man ved det bliver tykt og så skal bruge noget andet de har lavet for at gøre bedre. Så vil jeg hellere holde mig til Orlys 😛

 3. Det er rart når der nogengange er stille på arbejdet.
  Synes at dine negle ser fine ud. Og kan godt lide alle farvenen.

 4. Pingback: Idle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.