OPI – Flit a Bit

Ahhh weekend.. Eller semi-weekend for mit vedkommende, jeg har standby på job, så helt fri har jeg jo ikke 🙂 Men derfor kan jeg jo godt tage ud og lave lidt ting og sager, så da min veninde skrev på facebook om nogen havde lyst til at tage på Rådhuspladsen kl.16 og se Copenhagen Pride show så var jeg da ikke sen til at takke ja ;D Så nu skal jeg da ind og se lidt af hvert, kan jeg forstå på programmet. Hvis nogen er nysgerige kan programmet ses her. Jeg tager mit spejlrefleks med derind og mit almindelige digital kamera så håber jeg får en masse fede billeder 😀 Altså min veninde bruger jo så det andet selvfølgelig 😛

Nå ja og så neglene herunder, de skal selvfølgelig også have et ord med på vejen. Den her fik jeg for et godt års tid siden, da jeg vandt den hos EvilAngel 🙂 Den dækker super med et enkelt lag som i nok kan se på billedet. Dejlig frisk farve i hvert fald 😀

Ses vi på Rådhuspladsen?? 😀

PS. Jeg har fået en lille annonce ude i siden, så hvis i skal en tur forbi Magasins onlineshop så kan i jo passende gå den vej 😉 Alt indtægt går jo til neglelakkerne 😛 Hvad synes i egentlig om så nogen annoncer? Jeg bryder mig personligt ikke om dem selv, men så længe det ikke er fyldt med dem her, er de okay for mig i hvert fald. Men vil meget gerne have jeres tanker om det 🙂

Nice to have weekend, or well somewhat.. I have standby from work, so might be called to work 🙁 But I usually dont, so hoping for the best (knock on wood). Today I am going to Copenhagen to Pride show! Gonna be so fun 🙂 I won this color over at EvilAngel last summer 😀 I love it! So summer like 🙂

9 comments

  1. Rigtig flot farve og orange er da både godt til sommer og efterår! Vedr. annoncer, så har jeg egentligt ikke noget imod dem slet ikke når den er som din ude i højre side, der generer den faktisk ikke mine øjne, da jeg synes den passer fint ind 🙂

    Rigtig god tur på Rådhuspladsen, jeg er sikker på det bliver festligt! 😀

  2. Jeg syntes din reklame er fin, jeg bryder mig generelt heller ikke om reklamer.
    Mange af de blogs jeg læser bruger google ads, det er den samme ulækre acne reklame de fleste har , den er der ihvertfald altid når jeg besøger, jeg hader Google ads. Blogs der er overfyldt med reklamer vælger jeg tit helt fra

  3. Pingback: OPI – Flit a Bit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.