Yesterday

Så tog jeg jo til Copenhagen Pride og det var super sjovt.. Mødte og så en masse spændende mennesker 🙂 Har taget rigtig mange billeder, men valgt kun at lige vise et “par” stykker i det her indlæg 😛 Hvis i vil se resten kan de ses oppe i toppen under Galleri – Copenhagen Pride 🙂

På vej mod hovedbanen gik vi igennem Studiestræde som havde gang i et par fede gadefester og lige pludselig så stødte jeg ind i Mikkel, som har bloggen FSWJWC, han var bare super sød!

Kan i i øvrigt spotte den herlige Gustav på et af billederne? Gik vist lidt paparazzi i mig da jeg så ham, han er nok på en 10-15 billeder i galleriet ;D Nå men det var i hvert fald en super oplevelse, så tror da helt bestemt jeg tager derind igen næste år og kan kun anbefale andre gør det samme 🙂

15 comments

  1. Jeg tog det ned igen midlertidigt fordi jeg ikke var helt tilfreds med hvordan headeren så ud 🙂 Men den skal nok komme med i den nye jeg er ved at samle sammen 🙂

 1. hvor ser det bare fedt ud :o) Gad jeg godt opleve engang, bare for at prøve det 🙂

  Kig forbi vi har en ny give away igang 😛

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  1. Det var det også, kanon stemning! Gætter på det er lidt ala karnevalet i Aalborg 🙂 Ja jeg har set det, men nu ejer jeg ikke en iphone, så det ville være lidt en skam at deltage hvis jeg nu gik hen og vandt 😛

 2. Super fede billeder. Kunne godt forestille med at det er en super cool gadefest.
  Må se på dit galleri igennem, når jeg sidder ved computeren (er på iPhonen nu). Uha ja Gustav er altid god underholdning – ville gerne have et ‘Gustavs verden’ tv program 🙂

  http://idawsblog.blogspot.com/

 3. Jeg kunne godt tænke mig at opleve paraden en dag, både i år og sidste år var jeg ikke lige opmærksom på hvornår det blev holdt og derfor er jeg gået glip af det – cool billeder du har fået taget 🙂

 4. Pingback: Yesterday

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.