OPI – Yodel me on my cell

Det var den her fætter som jeg ikke kunne huske hvor dælen jeg havde fået fra… Den dukkede lige pludselig op på bordet, meeen tror jeg har fået lokaliseret hvor den kom fra, nemlig min shoppe tur på Ro’s Torv i Juli 😛 Nå men den er super flot og jeg har da også beholdt den på siden torsdag dog med lette modifikationer. Jeg har nemlig set lyset… i form af hvordan man får overført det dumme konad mønster til neglen 😛 Eller jeg kan i hvert fald skimpte lyset… Lad mig bare sige det sådan, det er gået over al forventning sammenlignet med alle andre forsøg jeg har gjort mig ;D Så håber jeg snart kan flashe en masse konad mønstre 😛 Nå men lidt om den her lak, den dækker bedst ved 3 lag. Det er i hvert fald først der man ikke længere kan se neglen igennem. Ved 3 lag opnås også farven man kan se i flasken og den er jo skøn… ik?

Håber i får en dejlig hurtig overstået mandag, jeg har fri kl.19 så lad os håber tiden flyver…..!

I got this color a while back.. I actually forgot where I got it from, when it suddenly appeared on my desk… Ever tried that? 😛 But I love it and I still have it on 3 days after applied it 🙂 3 coats is the keyword here 😉

17 comments

  1. Jo det er en rigtig flot farve og jeg glæder mig til at se dine Konad udfoldelser 😀

    God arbejdslyst, jeg håber også for dig at tiden flyver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.