e.l.f. – Fuchsia

Den anden lak jeg fik tilsendt var den her smuksak! En lækker ja… Fuchsia farvet lak 😛 Den er god dækkende ved et enkelt lag faktisk, men ville nok bruge i hvert fald et enkelt mere for at få den bedste farve. Synes også den er lidt mere pink ved kun et enkelt lag, men det er jo meget fint man kan opbygge farven alt efter om man er i pink eller fuchsia humør 🙂 Den bliver også lidt mat i det når den tørrer, ikke fordi det gør den mindre pæn, tværtimod… Jeg er i hvert fald fan 🙂

Pretty color, I like that with a single coat its more pinkish, but with more it gets more Fuchsia 😀

Disclosure: Product was sent to me for review by PR or manufacturer.

7 comments

  1. Pingback: e.l.f. – Fuchsia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.