What's in my bag?

Min taske føles altid så tung… Synes ellers der er så få ting i. Men det er åbenbart ikke tilfældet udfra de her billeder 😛 På øverste billede mangler min arbejdstelefon, da det er den jeg tog billedet med 😛 Hvis i har lyst til at vise hvad i har i jeres taske så smid et indlæg op på jeres blog og skriv linket i en kommentar! Elsker at se hvad andre har i deres tasker 😀My bag is always so heavy, even though I feel like I dont have anything in it… But I guess that is not the case 😛 Whats in your bag? Would love to see a post from you guys, love these ;D

6 comments

  1. Jeg synes heller aldrig jeg har noget i min taske, men når jeg så får kigget efter, hmmm…..ja, så kan man jo praktisk talt overleve på indholdet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.