Amio.dk

Kender i den side? Det er et dansk alternativ til Etsy.com hvor man kan købe og sælge håndlavede ting. Der er selvfølgelig ikke så stort udvalg som på Etsy, men man kan være sikker på at fragten er nogenlunde billig fordi det er inde for landets grænser. Dog har jeg oplevet et par butikker som skriver på norsk og svensk, så det kan være det er en nordisk side, men er ikke sikker. Der er virkelig mange fine ting derinde 😀 Herunder et lille udvalg af de fineste ting jeg er faldet over 😀 Ville helt sikkert gerne eje det hele! Især clutchen!


1. Sættekasse – 2. Bunnyface pude – 3. Uglepude – 4. Kaffe beskytter – 5. Hæklet flodhest – 6. Clutch
7. Stjernering – 8. Maleri – 9. Love ring – 10. Blomster ring

Det eneste jeg mangler lidt på siden at kunne, er at sortere på priser. Hvis jeg nu vil finde en lille sød billig gave så er det svært at overskue at skulle kigge 25 sider igennem 🙁 Ellers er siden virkelig fin og der er en masse spændende sager. Har i prøvet og købe noget derinde fra? Udover det er der også fin inspiration til en masse DIY, hvis man er til den slags 😉

Alle billeder er lånt fra Amio.dk og redigeret af mig selv.

A little post about a danish site called Amio.dk, its like etsy.com just in Danish 🙂

5 comments

  1. Pingback: Amio.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.