OPI – Flower to flower

Nu må jeg vist hellere flashe lidt neglelak igen 😛 Er ved at være et stykke tid siden 🙂 Jeg gætter på at det er trods alt hvad i kommer for at se på 😀 Den her var også en jeg vandt tilbage i August sidste år og jeg knuselsker den. Synes simpelthen den er så flot pink og sølvshimmeret der er i, ligesom en del Depends har, gør den bare super smuk 😀 Den dækker egentlig fint ved et enkelt lag, men foretrækker 2 🙂

Thought it was about time I showed you guys a polish again 😛 This is a good one coater, but prefer two!

9 comments

    1. Mjah men den er lidt mørkere den jeg har tænkt på, det var den jeg havde på til mit halstørklæde i indlægget forleden. Men ja den minder da en del om den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.