Silvering it up

Så blev jeg altså lidt små træt af den alligevel, den ser nærmest bronze farvet ud efterhånden… eller også har jeg stirret mig blind på farven. I alle fald så smed jeg i går en crackle fra Models Own over og peppede den lidt op, så jeg i hvert fald kan holde den ud i en dags tid mere 😛 Synes det funker ret godt sammen når man lige kan se det glimter imellem sprækkerne 😀

Var i øvrigt i Matas i går og skulle have en ny foundation og så der var et super tilbud! Hvis man købte hvilke som helst 2 Maybelline produkter så fik man det her børste sæt med gratis, som har en værdi af 349 kr. Så fandt en lille øjenskygge som jeg tænkte jeg nok godt kunne bære og smed den i kurven 🙂 Glæder mig til at se om de her børster er noget værd, det håber jeg da 😀


Darn I got tired of It’s My Year so had to freshen it up… and I did it with a silver crackle from Models own 😀 Got a little gift in the local drugstore when I bought 2 Maybelline products I got a little brushset 😀

12 comments

  1. Jeg købte også et par Maybelline-ting idag og fik det her sæt med hjem. Nu har jeg i forvejen en ordentlig bunke ELF og Sigma-børster, så jeg er ikke videre begejstret for disse børster. Foundation-børsten har jeg ikke noget forhold til – jeg bruger fingrene. Men blush-børsten er alt for stor og øjenskygge-børsten minder egentlig mere om en stor concealer-børste? Jeg tror jeg ender med at dele tingene ud til mine veninder i steden for at bruge dem selv 🙂

    1. Forsøgte mig selv med øjeskygge børsten og den var egentlig fin, har en Nilens jords børste jeg bruger til foundation og min blush var væk 😛 Så den fik jeg heller ik testet. Men umiddelbart virker de ikke til at være det vilde i hvert fald, men hvis man ikke har andet kan de jo være fine nok 😀

  2. Ej et godt tip. Er det nogle gode pensler? Det ville jeg da også gøre brug af 🙂
    Dine negle ser cool ud med de to farver sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.