Make Up Store Loot

Det var så hvad jeg kom hjem med igår… Kan jo ik holde fingerne fra fin lak når jeg ser den! Iiih 😛 Men det er jo godt at der er skøn rabat når man er derinde til events, så lokker det jo endnu mere 🙂 Det blev til 3 lakke i den her omgang og vandt desværre ikke goodie baggen 😛 Æv! Hehe. Der var i øvrigt godt pakket derinde i går, så det var vist et meget vellykket arrangement 🙂 Nå ja og så var vi en tur på Café de Sert bagefter og få varm chokolade og pandekage med is! Mums! Dejlig dag 😀
Went to Make Up Store event last night 🙂 Was really nice and took home some new polishes of course 😛

17 comments

  1. Ja altså nu ser det ikke så vildt ud på billederne 😛 Men der var mange i forhold til det var et meget lille rum at Make Up Store er i og varmt med alle de lamper 😛 Skal nok få dem vist i løbet af ugen håber jeg 😉

 1. Det frister at se så smukke lakke 🙂 Men jeg har bare ikke lige penge til neglelak, og prøver også at overkomme min neglelaksshopaholic trang 😀 Men glæder mig meget til at se dem på 😉

   1. Har i alt kun købt 3 lakke i år 🙂 Hvilket jeg syntes er meget godt gået 🙂 (Især da to af dem er GOSH og var på tilbud til 2 for 1) 😀

 2. Jeg kan godt forstå, at du blev fristet. Den ene lak er jo endnu pænere end anden :o) Wauw, sikke mange mennesker på så lidt plads. Æv med goodiebagen 🙁 Men hey, lækker mad 😉

 3. Så ærgeligt vi ikke lige fik snakket….hjalp lige med at makeuppe, skyde lidt billeder ind imellem og så afsted i en fart til familiemiddag. Men fint arrangement : ) Vi ses forhåbentlig næste gang.

  Glæd dig til en af de nye vinterfarver i deres lakke : )

  Kh Jo

  1. Ja så godt du stod og lagde makeup da vi kom og fik lige snakket med Malene hurtigt og hun sagde også de var lidt underbemandet 🙁 Mon ikke vi kan håbe på et arrangment igen i nær fremtid ;D Og det vil jeg da så bestemt gøre ;D

 4. Jeg synes det er flotte farver allesammen! Glimmerlakken gætter jeg på vil være flot oven på den pink, selvom den pink helt sikkert også er fin alene.

 5. Pingback: Make Up Store Loot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.