Depend – 255

Har ikke nogen ny lak til jer i dag, desværre, da jeg sidder på job og har stadig Depend fra Tirsdag på. Den fik dog en topcoat på alle neglene. Jeg har fået China Glaze Ghoulish Glow hjem og så en holografisk topcoat, så de er kommet på. Ghoulish Glow på pege- og ringfinger og den holografiske på langefingeren. Må sige den skuffede en del, den top coat.. Troede den var lidt mere holografisk end tilfældet her. Men det kan selvfølgelig være der skal smides et par lag på. Ved ikke om i kan skimte 3-4 glimt på den negl? Vil da lige i øvrigt nævne at holdbarheden virker til at være helt ok på den her Depend, men det har jo også fået et par topcoats på 😉 Her kan i også se farven er lidt mørkere end i indlægget fra den anden dag. Blå er altså virkelig svær at fange så man gengiver den som den er IRL! Men i kan se det andet billede her.

God weekend til jer alle i øvrigt! TGIF!


I am at work today, so still have Depend on from Tuesday, havent had time to change it yet 🙂

5 comments

  1. Pingback: Depend – 255

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.