Lidt nye Konad sager

Faldt over en Youtube video hvor der blev lavet en halloween/Dexter agtig konad og så måtte jeg jo straks ind og finde den prægeplade som blev brugt. Så bestilte jeg også lidt ekstra sager med samtidig 🙂 2 x special polish og fra venstre mod højre m63, m64 og m21. Må lige se hvornår jeg får tid til at vise jer lidt af det på også 🙂 Har 3 dages arbejde i vente,  så ved ikke hvor meget tid jeg har til at få klemt lidt neglerelateret stads ind 😛

Got some new Konad stuff after seeing this video on Youtube! I am so easy to lure into buying stuff 😛

20 comments

  1. Altså det er special lak som er beregnet til at bruges til det her, mit gæt er så at de er lidt tykkere i konsistensen og måske også lidt mere pigmenteret så man bedre kan se farven på motiverne. Det er i hvert flad ikke normal lak, eftersom der står det ikke må bruges som alm. neglelak. Hvis det gir mening? 🙂

  1. Aha typisk når jeg glemmer at skrive det 😛 De er købt på ebay, lidt dyrt, så vil næsten ik linke sælgeren, da jeg ved det kan findes billigere. Men du må sige til hvis det er en du vil se nærmere på alligevel 🙂 Har forgæves kigget efter den der hot makeup neglelak hver gang jeg er i føtex og det display de har ser ikke ud til er et der bliver fyldt op igen.. det er ret tomt 🙁

 1. Hvor er det en fed negletutorial du har fundet der. Kan godt forstå du måtte have fat i lige præcis den plade der fra Konad 😉 Er det nemt nok at arbejde med de der stempler, eller kræver det megen øvelse?

  1. Altså jeg er virkelig et kvaj til det, men det er vitterligt ret lige til, prøv og søge på konad tutorial på youtube så er der massere af videoer der viser det. Når man først lige har luret teknikken er det rigtig nemt 🙂

    1. Altså jeg har købt mit på ebay, men du ka jo være heldig at finde det på TS lidt billigere eller hvis du har en rabatkode til nelly 🙂

 2. Jeg skal da vist lige have fundet ud af hvordan man bliver gode venner med hende der Helle 😛

  Så på FB den orange og var fuldstændig vild – det er jo lige det jeg vil have! 😀

  1. Den har jeg købt på ebay, men ved du også kan finde den på konad Danmarks hjemmeside og f.eks trendsales 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.