Models Own – Aqua Violet

Så fik jeg da lige prøvet en lak! Ja ved ik hvad der er gået galt, men fik lige lidt tid til det 😀 Den er som navnet antyder en blanding mellem blå og lilla. Lige meget hvordan jeg prøvede så kunne jeg altså ikke fange det lilla 🙁 Så i må forestille jer det 😛 Man kan se det sådan svagt på billedet til højre, ude i venstre side af flasken. I øvrigt så er den ikke så duochrome igen når lakken kommer på neglene, fremfor når man ser den i flasken. Den dækker fint ved 2 lag, men vil nok foretrække 3 🙂 Lakken er købt på modelsownit.com som en del af et boxset med hele Beetlejuice kollektionen til £20. PS. skal nok få svaret på kommentarer og mails snart, har fri den næste uge så burde kunne få nået det 😀
I dont know what went wrong, I found some time for trying this baby on! 😛 2 coats are good, but 3 is better.

8 comments

    1. Ja det er da i grunden rigtig, jeg har også Ocean liggende et sted, eneste forskel er nok den ikke rigtig er duochrom som den her 🙂 Men den kan jo snildt bruges i stedet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.