Depend Julekollektion 2011 – billeder

Så fik jeg dem alle prøvet og redigeret billeder 🙂 Billedet kan også ses her i større version hvis i vil se lakkerne helt close up. Der er helt klart nogen favoritter imellem her f.eks 283 er da den ultimative julefarve, den er helt rigtig rød med et lille hint af glimmer i. 289 er mere juletræsgrøn/mørkere end på billedet her, enhver som har prøvet at tage billeder af grøn ved jo de kan ændre farve drastisk fra virkelighed til billede og det her er en af dem. Farven minder meget om Depend’s 191 som kan ses her, cirka på nederst i indlægget. Er der nogen i fristes af til den kommende julemåned? 🙂

Jeg synes det er en meget fin kollektion de har fået lavet her, de egner sig godt både til julefester og frokoster. Jeg er sikker på det her er nogen farver der kommer på igen hen over julen 🙂 Den skarpe læser vil nok bemærke at den orange mangler her, men den er simpelthen ikke lavet færdig endnu, men håber da at kunne vise den også når det er den kommer så langt 🙂 Tak til Helle/StarPR der er så sød at sende lækre lakke, så jeg kan vise jer dem 🙂


The new Depend collection for christmas swatched and ready to go. My favorites are 283 and 289 🙂 Love those christmas colors 🙂 You got any favorites already?

9 comments

 1. 282 minder meget om Chanels julelak, som den ser ud på dit billede i hvert fald….der er godt nok mange rigtig flotte i blandt de swatches! Lækkert 🙂

  1. Rouge Carat (som jeg går ud fra du taler om :P) og 282 er ret forskellige i virkeligheden, synes jeg. De har stort set samme farve, men hvor Depend 282 er meget glitret, har Chanel et diskret shimmer. Depend 282 er en lillebitte smule mørkere og koldere, men det er VIRKELIG meget lidt.

   1. Okay – tak for info, Helene 🙂
    Jeg har allerede købt Chanels….den ligner bare ufattelig meget ud fra billedet at dømme, men det kan snyde kan jeg regne ud 🙂

 2. Hvor er de bare flotte allesammen!

  Jeg kunne godt overveje at købe 282 og 288 – jeg synes de er rigtig, rigtig fine! 291 ville jeg uden tvivl have købt, hvis det ikke var fordi den minder rigtig meget om Graphite fra Chanel, som jeg allerede har – men den er uden tvivl et hammergodt og billigt alternativ til den omtalte og lækre Graphite! (:

 3. Pingback: Clara's Copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.