Rimmel – 430 Coralicious

Til dem der nu skulle sidde hjemme i aften og stene så er her lidt at kigge på 😉 Det er en af dem i kan vinde i konkurrencen, som i stadig kan deltage i lige her. Lakken skal nok have et par lag for en god dækning, men det ser faktisk ret fedt ud med et enkelt lag, da den så er lidt jelly agtig og har åbenbart noget med jelly for tiden 🙂 Nu vil jeg vende retur til Vild med dans og ikke mindst min søn der ligger og rocker til vild med dans… Det må være alle de vilde farver 😛

Produktet er tilsendt til anmeldelse.

3 comments

  1. Eej den er flot! Jeg bruger selv OPI for det meste fordi jeg synes de holder bedre og, man for det meste ikke skal lægge så mange lag før den dækker. Har lige købt Red fra OPI på ezzence.dk og den er virkelig også flot :)!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.