Flyttet!

Så er bloggen på plads på det gamle design(hvis nogen kan huske det) og jeg er ikke længere en del af Bloggers Delight. Det har været rigtig fedt at være i netværket og jeg har mødt nogen spændende folk igennem det, men det var på tide jeg flyttede for mig selv igen, da der var en del ting jeg ikke selv var herre over i BD. F.eks designet og en sidebar! Så det er rart at have sidebaren tilbage og ikke mindst at kunne rode med designet som jeg lyster 🙂 Og det bliver der nok gjort en del den kommende tid, da jeg har fortsat med det gamle design og jeg vil egentlig gerne have noget andet.. Har virkelig arbejdet på højtryk for at finde et, men jeg nåede det ikke. Så hvis i bliver mødt af lidt forskelligt når i kigger forbi, så er det altså derfor 🙂 Ikke mindst så håber jeg på at kunne få en ny header snart. Håber i fortsat vil læse med herinde og kommenterer, det er så rart at snakke med jer læsere 😀 Ikke mindst virker min Google Friend Connect igen! Så hvis i vil følge med den vej er der nu mulighed for det igen og ellers er der jo altid bloglovin 🙂

bloglovin

4 comments

  1. Velkommen tilbage i egne rammer 🙂
    Hvor er det sejt, OPI designet med prikker – er det lavet udfra en skabelon?

  2. Fedt at du er flyttet tilbage, er langt fra stor fan af det der bloggers delight, og følger faktisk ingen sider derinde fra fordi det slet ikke er personligt nok. Så velkommen tilbage! 😀 *KNUS*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.