Essence – Choose me!

En sen lørdagslak til jer.. eller tidlig søndag hvis I sidder og kigger blogge efter nattens udskejelser 😉 Den her er super flot og så dækker den altså bare så godt. Jeg har den stadig på efter en uge og de eneste steder der mangler noget af den er der hvor jeg har siddet og pillet det af 😛 To eller tre lag, så er du set for en uges tid med en fantastisk turkis farve 😀 Jeg er i øvrigt røget på netflix bølgen og startede i tirsdags med at se Gossip Girl, har aldrig set den før, så jeg var da bare med det samme hooked! Så ingen spoilers, de er lige startet på college 😛 Jeg er så stor fan af Blair og Chuck, de er da bare for nice 😀

bloglovin

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.