Fnug – Fantastica holographic

Nu lovede jeg jo også holo i dag, så det holder jeg naturligvis 🙂 Denne er også rigtig godt dækkende med få lag, jeg har ikke nogen basecoat på under så man behøver altså ikke en aquafix for at få det til at virke 🙂 Den er grønnere IRL, men lidt af det er vist røget i svinget på kameraet 😛 Er i til grønne holoer også?

bloglovin

4 comments

 1. Jeps 🙂
  Har bare ikke fået bestilt en ny endnu, men bliver mindet om mit kortvarige eventyr hver gang jeg går ud af min entredør derhjemme – eller går bagom min lille sorte Aygo – nu med holo-dæk…

   1. Et pænt “rullemønster” på vejen og “splat” på bagdækket, hvor flasken ramte kanten af fortorvet.
    Bare SÅ heldigt, at der ikke kom noget på lakken, så ville jeg have grædt højlydt i stedet for de små snøft jeg gav…
    Var også gennem min lille samling af lakker for at finde en at ofre, så resterne kunne hældes over i en anden flaske, men Manden Min “boycottede” mit projekt – så jeg “må” gerne købe en ny 😉 Kan bare ikke bestemme mig for farven *griner*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.