China Glaze – Prism

Fik muligheden for at teste nogen neglelakker for Luxbeauty.dk og det ville jeg selvfølgelig gerne 😀 Så her er en af dem 😛 Den anden er Orly’s Viridyan Vinyl der kan ses her 🙂 Nå men tilbage til den her, den er jo en glitter med stort G.. det er ikke en af mine favoritter, altså fordi det er en glitter lak, men jeg kan jo stadig godt li dem… Det er udelukkende pga. de er så besværlige at få af og det kan ellers gøres rimelig nemt med folie metoden… Men det er nok et love/hate forhold jeg har til dem. Som i kan se hvis man udelukkende bruger den alene så skal der en to-tre lag til før den dækker. Hvis man bare skal have den oven på en anden, så er det kun et enkelt lag der behøves. Har på nr. 2 billede lagt et lag mere på pegefingeren så i kan se det lidt bedre når den dækker helt 🙂 Er i til glitterhelvedet eller er i også lidt skræmt af det? 😛 Du kan få China Glaze hos bla. LuxBeauty.dk for 85 kr. stk.

Husk at deltage i min giveaway både her og der 😀

Produktet er sendt til anmeldelse

bloglovin

2 comments

  1. Jeg har indtil videre holdt mig fra glitter, da jeg er bange for, at det bliver “for meget” til mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.