Essie Leading Lady kollektion – preview

Vil bare lige hurtigt vise et preview af Essie’s Vinterkollektion Leading Lady 🙂 I får dem også i et indlæg for sig selv. Men så kan i hvert fald få en ide om hvordan de ser ud 😀 Har i en som i gerne vil se først?

Har i forresten set min nye header? Jeg har været så heldig at den ene halvdel af de søde piger fra Passion4Polish, Charlotte, har haft overskud til at kreere den til mig 😀 Hun har selv lavet hænderne skulle jeg hilse at sige :D! Jeg er så glad for den, så tuuuusind tak! ♥♥♥ Kig i øvrigt forbi deres blog, den er så fed!

Husk at deltage i min giveaway både her og der hvis du ikke har endnu. I må ha’ en rigtig dejlig torsdag 😀

Produkter er tilsendt til anmeldelse.

bloglovin

8 comments

  1. Hvordan er Leading Lady at lægge på? Jeg synes den har en kanonflot farve – og så med lidt glimmer i 😉

  2. leading lady er så fantastisk smuk <3 where's my chauffeur er jeg meget skuffet over. min er mere grøn end alle de andre billeder jeg har set, og det var det blå i lakken jeg forelskede mig i 🙁 tænker at jeg vil tage en swatch stick med mig (swatchede den før jeg indså det) næste gang jeg er i matas for at sammenligne..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.