Chanel neglelakkerne

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke ville vise min Chanel neglelakker og det vil jeg jo selvfølgelig hellere end gerne! De er jo my precious og dem jeg elsker aller højest af alle mine neglelakker.. Ja man kan godt elske sine neglelakker! 😛 Så hvis nogen vil se dem, så skal de endelig få lov til det 😀 Jeg har ikke opdateret siden med neglelakkerne i et godt stykke tid, så der er altså kommet en del flere til som i nok kan se her 😀 De fleste er dog prøvet af og vist her på bloggen. Men enkelte skylder jeg stadig at vise 🙁 Jeg synes selv at jeg stadig mangler rigtig mange i min samling, f.eks en stor del af grundkollektionen. Men jeg ønsker mig altid Chanel lakker i gave, så mon ikke en dag, den bliver fuldendt? 🙂
Chanel nailpolish heart

I rækkefølge fra oven – lyserød skrift er link til lakken, da den var på bloggen:
SteelGold Fiction – Violette – Miami PeachSplendeur
Black Satin – Orange FizzGolden SandMadnessBlue SatinCoromandelFantastic
Vendetta – Mica RoseParticuliéreParadoxalNouvelle VagueGraphitePeridot
AprilMayJune – Blue Boy – Vertigo – Mimosa – Malice

Chanelnailpolishrijahdk
bloglovin

15 comments

    1. Nej jeg sælger slet ik mine Chanel lakker 😛 Men jeg ved der er masser af dem på trendsales.dk så prøv evt at tage et kig der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.