FNUG Festive kollektion – Beauty Editor

Så har jeg endnu en lækker FNUG lak at vise jer 🙂 Denne er også fra Festive kollektionen og den kan hapses ovre på neglelak.com som faktisk har 1 års fødselsdag i dag (KÆMPE TILLYKKE)! Så de kører med en rabat kode på 20% på alt, men kun i dag! Den er RABAT20 🙂 Så det er nu i skal slå til hvis denne skønhed frister 😀 Ja og selvfølgelig alle de andre sager som de har derinde 😀 Lakken her dækker godt ved to lag og holdbarheden er rigtig god. Denne havde jeg også på et par dage før den røg til fordel for en anden jeg skulle prøve. Så har altså, heldigvis, ikke noget skidt at sige om den her 🙂 Har i efterhånden også fået prøvet FNUG og hvad er jeres erfaringer med mærket? 🙂
FNUG Beauty editorProduktet er tilsendt til anmeldelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.