Dior Addict Sparkling Shine neglelak

Så er der også lidt forårs nyheder fra Dior. I form af Princess, Spring Ball, en Gel top coat, Diablotine og Délice. Det ligner de alle sammen har shimmer i! Uhhh tror jeg skal have gang i en overtalelse af kæresten til at måtte købe dem alle! Gel Coat er som navnet indikerer en top coat, der skulle give langtidsvirkenede effekt af en gellak og skulle give et fantastisk shine. Disse skønheder skulle være tilgængelige fra 1 April, men som altid så er det jo aldrig til at vide, så hvis nogen ser dem, råb højt! 😀 Jeg er så klar på dem !!! 🙂

Dior Addict Sparkling Shine Spring 2013

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.