Depend Mirage Sneak peek

Så fik jeg prøvet lidt af hvert igår og synes jeg vil lægge ud med et lille sneak peek på Mirage kollektionen fra Depend. Som i kan se er de metallic/shimmer lakker, men ikke den slags som jeg troede de var. Altså skal der lidt mere end et enkelt lag til at dække, men med det sagt så tror jeg også de her vil være super som effektlakker oven på en andre farver og så er det jo fint de ikke dækker ved et enkelt lag 😀 Jeg regner med at vise dem alle over to omgange, så i kan få dem set lidt tættere på 🙂 Umiddelbart er der et par hits og misses imellem. Men mere om det når jeg kommer til hver enkel. Hvad er jeres umiddelbart indtryk? Nogen i vil ha’ kløerne i? 😛 Jeg vender lige retur med hvornår de kan købes fra i øvrigt 🙂

Depend Mirage
Produkter er tilsendt til anmeldelse.

4 comments

  1. Jeg må indrømme, at jeg synes, farverne er set før, og de dermed virker lidt kedelige. Dog synes jeg, den mørke farve i den øverste række er rigtig flot, og det kunne måske godt være en, som jeg ikke helt kan leve uden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.