Mavala – Smoky Blue

Så har jeg endnu en lækker Mavala farve at vise jer. Denne er som i kan se en let mørk støvet blå farve, med et ganske diskret shimmer i. Jeg synes den er så flot! Den dækker bedst ved de to lag. Men man kan nok snildt nøjes med et enkelt hvis man er lidt ferm med penslen 😉 Jeg må sige jeg er blevet helt vild med de her små farver fra Mavala, de er en værdig konkurrent til de andre mini lakker derude i hvert fald! 🙂
Mavala Smoky Blue
anmeldelse

2 comments

  1. Jeg sad og overvejede nemmelig over hvilken neglelak, jeg skal have på i næste uge… Nu vil jeg prøve en af mavala lakker.. Jeg opdagede mærket i din blog:-) Mange Tak 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.