Mavala – Velvet

Den næst sidste Mavala, af de nye farver som jeg har at vise jer, er denne her flotte hudfarvede lak. Eller ikke lige min hudfarve, fordi jeg er ret bleg, men hvis man nu er bare lidt brun, så passer den vidst til de fleste 😛 Det er nok ikke lige min favorit blandt de her Mavala lakker, men stadig en fin og neutral farve. Den dækker ved de to lag og umiddelbart virker de til at have en fin holdbarhed også. Jeg har haft den lyserøde Honolulu på et par dage uden de store udslag af chip eller lignende, så de virker meget lovende 🙂
MavalaVelvet
anmeldelse

2 comments

  1. Den er fin 🙂 Synes dog navnet er lidt misvisende. Ved godt at Velvet ikke er en farve som sådan men når jeg tænker velvet så er det altid en mørk rød farve 😛

    Eller det er måske bare mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.