Mavala – London

Vi afslutter lige Mavala lakkerne med den flotteste postkasse røde lak jeg længe har set 😀 I kan se den snildt dækker ved første lag, så det er hvad jeg har nøjedes med på alle neglene 🙂 Jeg må sige at jeg synes virkelig at kvaliteten på de her mini lakker er høj! Dække evnen er god, penslen er god at arbejde med og holdbarheden er også rigtig god. Mavala har i den grad styr på hvad de laver… Så mangler der bare nogen lidt mere moderne farver og måske andet end creme lakker at vælge imellem så ville jeg blive glad 😛 Har i prøvet nogen af deres nye farver og hvad synes i om mærket? 🙂

Mavala London anmeldelse

2 comments

  1. Jeg vil give dig helt ret i, at der mangler nogle farver. Jeg syntes, de er lidt for damet i denne kollektion. Kommer ser flere farver, vil jeg helt sikkert prøve Mavala lakkerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.