Sally Hansen – Breezy Blue

Så har folket talt! Det blev baby blå der vandt.. eller Breezy blue i det her tilfælde. Den er ikke helt så blå som himlen i dag, men det går vel ik? 😉 Denne er en af de nyeste farver fra Sally Hansens Xtreme Wear serie. Det er først gang jeg har haft prøvet lakker fra den serie og må sige jeg er sådan lidt splittet. Penslen er aaaaaalt for lang. Det føles som om man sidder med et langt bræt og så er der en lille pensel for enden, det gør altså et eller andet ved kontrollen over lakken, når det skal på. Men det er nok også det eneste sådan rigtig negative jeg har at sige om den her lak. Nå ja måske at der skal en godt tre lag på før den dækker bedst. Lidt synd. Men hvad man nok kan forvente med en lak i den her farve 🙂 Har i prøvet den her eller andre af farvene Xtreme Wear serien og hvad synes i om penslen og holdbarheden? Man må jo gå ud fra at de med navnet vil signalere det holder ekstremt godt 😀 Nu har jeg ikke haft den her på mere end lige til billedet, så kan desværre ikke udtale mig om holdbarheden… Det burde jeg måske teste? 😉

Sally Hansen Breezy Blue

anmeldelse

5 comments

  1. Jeg har Sally Hansen Xtreme wear Virtualisering Violet. Kan kun sige det samme som dig Maria. Lang tynd pensel. Super farve, knap så god dækkeevne og holdbarheden er nu heller ikke noget at skrive hjem om..

  2. Åhh jeg har en enkel af de der EW den er ok i holdbarhed. Men det der med 3 lag har jeg sjældent tålmodighed til 😉
    Har lige fået et fint sæt fra dior- bird of paradise. Uhh så fint nu til foråret 😉
    Så nu er tånegle metalic blå/grøn <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.