Trafiklys farver fra Rimmel

Rød mand stå, grøn mand gå.. Der mangler vist en gul mand som gør noget også her.. 😛 Da jeg så de her tre nye farver fra Rimmel, så kom jeg med det samme til at tænke på et trafiklys og da jeg ikke havde alverdens tid til at få prøvet dem af, blev det altså løst på den her måde. Måske lidt dumt jeg så ikke har rød øverst og grøn nederst… Oh well 😉 I kan se hver flaskes farve og en enkelt negl med hver to lag på. Håber det er okay med jer 😉 Sjovt så forskelligt hver farve kan se ud på de her billeder 🙂 Har i øvrigt fået fikset noget smart til mit kamera som jeg håber i kan se fremover på mine billeder. De gør bla. at mine fingre ikke ser så blege ud 😛 Men skal nok lave et indlæg hvor jeg viser hvor stor forskel der er og hvad det egentlig er jeg har fikset til mit kamera 😉 Nå men tilbage til lakkerne… Den røde High Energy, vil jeg nok kalde mere koral end rød og det er nok det sidste af de tre billeder der viser den farve bedst. Den er i øvrigt super flot! Jeg tror faktisk jeg skal have den på igen, når jeg lige kan få sneget noget nyt lak på neglene ;D Den gule Just Buy Me, den har jeg ik så meget at sige om, den dækker helt fint ved to lag, måske lidt usædvanligt for en gul, men det er vel bare godt 😉 Den grønne synes jeg bare er så flot pga. det let støvede der er i. Igen vil jeg nok sige det er det tredje billede som viser farven bedst. Det gjaldt iøvrigt også den gule… Burde nok bare have vist jer det og så de to andre flasker alene! 😛 Det er nok meget godt at have tre forskellige billeder så man kan se de er lidt forskellige alt efter lyset 😉 Har i stødt på dem her? Måske endda købt dem?

Rimmel high eneregy just buy me shout out loud

anmeldelse

4 comments

  1. Wauw.. Den røde/korale er virkelig smuk! Desuden er jeg ret vild med den gule. Jeg synes i hvert fald, at det er ret utroligt, at den dækker sådan allerede ved andet lag 🙂

    1. Ja altså nu skal jeg ikke kunne sige om alle kan få den til at dække sådan, men jeg synes nu ikke der var nogen problemer i hvert fald 🙂

  2. Søde skat, det hedder ‘rød mand stå, grøn mand gå 😉 Jeg er helt vild med den røde lak og den gule er også pæn 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.